This website is powered by Boxmode. Start your own website now!  Try for free >

22 733 433
hej@clozer.dk

Frequently asked questions

Nedenstående liste er alle spørgsmål vi har modtaget fra butikker i lokalområdet


 

- Hvornår modtager jeg beløbet for mine salg? 

Svar: Som butik modtager du beløbet 1-2 uger efter salget er foretaget. CloZer skal have modtaget beløbet fra banken inden vi kan sende dem videre til dig. 


 

- Integrerer Clozer m. eksisterende webshops/lagerstyringssystemer?

Svar: Clozer integrerer op mod både Shopify, Woocommerce (Wordpress) og Concrete5. Flere webshop integrationer er på vej. 


 

- Hvilken retur-/bytteret er gældende?

Svar: Har kunden indgået aftalen om køb af varen på nettet og hentet den i butikken, har kunden stadig 14 dages fortrydelsesret. Hvis kunden bare har set varen på nettet, men først afgiver den egentlige bestilling i din butik, så er det et butikskøb. Ved butikskøb har kunden som udgangspunkt ikke fortrydelsesret, medmindre det er aftalt med butikken.


 

- Konkurrer jeg med andre lokale tøjbutikker?

Svar: Clozer er ikke startet som en ny pricerunner. I stedet skal Clozer gøre det mere bekvemt at finde tøj i lokalområdet for kunderne. Det er tidligere påvist at en øget bekvemmelighed (convenience) vil medføre et større salg. Ved at vise et større sortiment for kunden, gennem et ensartet interface øges brugervenligheden. Af samme årsag vises ikke tøj fra hele Danmark for kunden, men kun fra den by som kunden bor i. 


- Kan jeg bruge billederne fra min webshop/hjemmeside?

Svar: Vi kan hjælpe med at hente billederne ned fra din webshop eller hjemmeside. Vi har også mulighed for at benytte billeder fra din leverandør eller hvis du har billeder liggende et andet sted. Kontakt os gerne og vi vil være behjælpelige med importen af billeder.


- Hvordan uploader jeg billeder i app'en?

Svar: Din butik skal være oprettet i app'en. Du kan finde butikken under "profil" i app'en. Når du klikker på butikken vil ikonerne nederst ændre sig. Klik på "Mine varer" og herefter på det grønne "+" ikon. Nu kan du oprette varer.  

Har du andre spørgsmål? Så kontakt os på hej@clozer.dk 


 

Rebekkavej 38, 3tv, 2900 Hellerup, Denmark
Handelsbetingelser & Vilkår

© 2024 Clozer. All Rights Reserved.

+45 22 733 433
hej@clozer.dk